Noretvägen 32

Brevik, Tyresö kommun Se på karta

8 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
3 570 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
39 714 kr/år
Antal besök
8 313
Dagar på Hemnet
22

KLARLAGT. Glittrande vatten, trollska skogar och böljande ängar omsluter denna sagolika egendom. Ett enastående boende med genomtänkta, harmoniska val. Som under åren pietetsfullt renoverats till en lantlig oas.

I hjärtat av Tyresö hänförs man lätt av den frodiga naturen och den värme som den omsluter besökaren med. Det är en slående känsla av att man hittat hem. Noretvägens gräsbeklädda sidor övergår vilsamt till gröna skogar som ser ut att sträcka sig ut i oändligheten. Det är här, invid Klövebergetsnaturreservat , som man finner denna representativa och högkvalitativa bostad där inget mer finns att önska gällande bekvämlighet i boende.

Nuvarande ägare har lyckats med konsten att skapa en harmonisk miljö, med gammal charm som andas kulturarv.

Interiören tillsammans med naturens skönhet gör det här objektet helt unikt. Arealer som sträcker sig ner till naturreservatet ger naturliga tillgångar med möjlighet till ett rikt friluftsliv.

Med varierande arkitektur och stora glaspartier skapas här ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär vilket bidrar till en klassisk och elegant villa.
På entréplanet hittar du husets sällskapsavdelningar, I anslutning till hallen möts du av ett slående ljus och en fri utsikt från de vackra sekelskiftes fönsterna i den inbyggda glasverandan, vidare in finns även ett rymligt kök med en charmig vedspis och gedigna arbetsytor. Där blir matlagandet en sann dröm. Här finns även ett riktigt rymligt vardagsrum med en imponerande öppen spis. Entréplan har stora ljusa rum med högt i tak, eldstad och många fönsterpartier.

Det privata planet på övervåningen innefattar tre sovrum och en klädkammare. Från båda våningarna är det ett otroligt ljusinsläpp från samtliga rum och utsikten är rogivande.

Vidare finns på fastigheten även ett fristående garage och ytterligare gäststuga samt förråd/vedbod.

Ett fantastiskt boende i en naturnära miljö med närhet till båthamn, skolor, kommunikationer och mataffärer.

För mer information om fastigheten och visning i början av september - kontakta fastighetsmäklare Conny Lindberg mobil 070-770 79 34 mail [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Conny Lindberg

HusmanHagberg Tyresö/Älta
08-742 60 30

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.