Bokstigen 6

Bro - Råby, Upplands-Bro kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Tomtarea
359 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022-2023
Driftkostnad
36 400 kr/år

*NYTT UTGÅNGSPRIS*
Välkommen till Bokstigen 6 i Bro - en sällsynt möjlighet att förvärva ett nybyggt hus i ett eftertraktat område där fastigheter sällan kommer ut till försäljning! Detta hus stod färdigt den 1 juni 2023 och erbjuder en perfekt villa för den stora familjen då huset rymmer 4 sovrum, belägen i ett bilfritt område med en lekplats precis utanför.
Dessutom ingen fastighetsskatt i 15 år från det att huset färdigställdes.

Husets entréplan välkomnar dig med ett stort kök där det finns gott om plats för matlagning och social samvaro.
Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för avkoppling och familjetid. Här finns även en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom finns det ett bekvämt sovrum, ett stilrent badrum och en praktisk tvättstuga på detta plan.

På övre plan finner du tre ljusa och luftiga sovrum som ger gott om plats för hela familjen. Ett helkaklat badrum med moderna bekvämligheter finns också på detta plan, tillsammans med en praktisk klädkammare.

Fastigheten är friköpt och har en stor potential på en plan och lättskött tomt. Här finns gott om utrymme för barnens lek och för den som önskar odla egna grönsaker eller skapa en trivsam utomhusmiljö. Fiber är indraget i huset, vilket möjliggör snabb och pålitlig internetuppkoppling. Dessutom finns det ett förråd och ett garage i längan, vilket ger extra utrymme för förvaring och bilparkering.

Läget är optimalt med närhet till centrum, förskolor, skolor och kommunikationer. Du har bekvämt avstånd till butiker, restauranger och andra bekvämligheter, samtidigt som du kan njuta av lugnet och tryggheten i detta trevliga bostadsområde.

Kontakta oss för att boka visning och ta del av denna fantastiska möjlighet att få bo i ett nybyggt hus i ett så attraktivt område!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

Kontakta mäklaren

Mathias Bergvik

Fastighetsbyrån Upplands-Bro
Mäklare Mathias Bergvik, Fastighetsbyrån Upplands-Bro
070-584 07 99
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas