Kommande

Växthusvägen 14

Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Vita rosen i Bro
Om föreningen
Avgift
4 590 kr/mån
Driftkostnad
22 532 kr/år
Kommande

Ytterst tilltalande bostadsrättsvilla om två plan med fin exteriör med vit liggande panel och röda detaljer. Genomtänkt planlösning, ett perfekt hus för barnfamiljen! Framsida med morgonsol och baksida med sol från mitt på dagen till sen kväll!

Modernt, snyggt och bra planerat HTH kök med matplats intill fönster, vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till baksidan med trädäckad altan samt välskött gräsmatta. 3 sovrum samt allrum på övre plan. Gott om förvaring med flertalet garderober och ett förråd utvändigt om ca 8 kvadrat med praktiska hyllor. På tomten finns äppelträd och plommonträd. Genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. Golvvärme i hela entréplan. Stenlagd framsida med parkeringsplatser för upp till tre bilar. Fiber finns indraget i huset. Här drar du alla fördelar av att bo i hus samtidigt som slipper du oroa dig över yttre underhåll! Tillval som t ex Braskamin

Rosenängarna är ett lugnt och populärt område med många barnfamiljer, både förskolor och skolor finns i närheten. Närhet till bad i Lejondalssjön och Mälaren, golfbanor och även till Bro Galopp. Nära till motorvägspåfart i Kockbacka till E18 och till buss. Pendeltåg från Bro Station tar ca 30 minuter till Stockholm Odenplan. Promenadavstånd till Bro centrum med livsmedelsbutik, vårdcentral, bibliotek, simhall m.m.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.