Bergsgatan 12

Brunnsgård, Vetlanda kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
841 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
35 505 kr/år

Välkommen till ett ombonat hus i Brunnsgård!
Denna villa är byggd 1958 och innehar 4 sovrum, ett större "master bedroom" och tre något mindre sovrum som också ger möjlighet till att bli trivsamt hemmakontor. Köket är ett funktionellt kök som går i grå, blå och vita toner med högblanka vita köksskåp. Här finns ett vackert klinkergolv i marockans stil och vitvaror från 2015. Villan har två badrum, varav ett badrum har ett stilfullt svart badkar med lejontassar. Dusch finns i båda badrummen. I allrummet finns en eldstad och generöst med ljusinsläpp från både fönster och från den altandörr som leder ut till det inglasade uterummet. Uterummet har skjutbara glaspartier med låsfunktion. Det finns även ett rum på bottenvåning med möjlighet till ännu ett allrum.
Huset har goda förvaringsmöjligheter samt tvättstuga och uppvärmt garage. Fastigheten har en trivsam trädgård med vackra blomrabatter och en stor rhododendronbuske intill husknuten. Huset är beläget på en hörntomt med skogsmiljö intill tomtgränsen i ett lugnt bostadsområde.
En perfekt bostad och dessutom ett perfekt läge med promenadavstånd till det mesta. Förskola, skola samt fina naturområden för lek, aktiviteter och familjeutflykter. En bostad för alla att trivas i. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mikael Fritzell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0706-722233