Brunsberg Herrgård 3

Brunskog, Arvika kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
680 m²
Byggår
1960

Brunsberg Herrgård i Värmland har en lång historia. Härifrån lär järnet till Eiffeltornet har kommit och 1866 besökt och övernattat Kung Karl XV i Herrgården.

Här finns nu ett unikt tillfällen att bo i Herrgårdsmiljö. På trygga, lummiga och historiska Brunsberg Herrgård ligger ’’Rättarebostaden’’.
En hemtrevliga femrumsvilla om 120 kvadratmeter. Bostaden har renoverats och inretts i ljusa toner som tillsammans med de många fönstren som släpper in mycket ljus och skapar en luftig, härlig känsla. Det här är ett inbjudande boende med mycket karaktär. Braskamin i vardagsrummet bjuder på trivsamma kvällar. Bostadens väl genomtänkta planlösning gör den enkel att leva och umgås i. Här finns möjligheten att sätta sin egen prägel på bostaden eller att bara ställa in sina möbler och börja bo! Den fantastiska källaren bjuder på en stor tvättstuga och varför inte inreda ett av förrådsrummen till bastu?

Alla möjligheter finns i ’’Rättarebostaden’’. Härlig utsikt från stora verandan mot herrgårdens betesmarker och Brunsbergsälven som är en kanotled mot sjön Värmeln.
Huset är vackert beläget på en lättskött, trevlig och liten trädgårdstomt med soligt sydvästlige och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Här bor man tryggt och säker inom herrgårdsområdets grindar och omgärdas av vacker natur. Här har man del i den gemensamhetsanläggning som sköter om utemiljön till Herrgårdsbyggnaden och som bland annat ger tillgång till den gemensamma skogsdungen med härliga promenadstråk och ner till älven.

Fastigheten ligger med bra pendlingsavstånd till både Arvika ca 21 km och Karlstad ca 40 km. Det finns kollektivtrafik i närområdet.

Arvika golfklubb 11 km

SKI Sunne 21 km

Välkomna på visning!

Välkommen till "Rättarbostaden", denna hemtrevliga femrumsvilla om 120 kvadratmeter är belägen vid idylliska och trivsamma Brunsberg Herrgård. Bostaden har renoverats och inretts i ljusa toner som tillsammans med de många fönstren släpper in mycket ljus och skapar en luftig, härlig känsla. Det här är ett inbjudande boende med mycket karaktär. Bostadens väl genomtänkta planlösning gör den enkel att leva och umgås i. Från den stora altanen i söderläge har man en fin utsikt över områdets marker. Här finns möjligheten att sätta sin egen prägel på bostaden eller att bara ställa in sina möbler och börja bo!
Huset är vackert beläget på en lättskött, trevlig och liten trädgårdstomt med soligt sydvästläge och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Här bor man tryggt och säker inom herrgårdsområdets grindar och omgärdas av vacker natur. Man kommer att ha del i den gemensamhetsanläggning som sköter om utemiljön till Herrgårdsbyggnaden och som bland annat ger tillgång till den gemensamma skogsdunge med härliga promenadstråk ner till älven.

men även till vatten och avloppsanläggning.

Strax nedanför fastigheten rinner Brunsbergsälven förbi och ger goda möjligheter till bad, fiske eller fina paddlingsmöjligheter ut i någon av de närbelägna sjöarna Värmeln och Säveln.
Fastigheten ligger med bra pendlingsavstånd till både Arvika ca 27 km och Karlstad ca 47 km. Det finns kollektivtrafik i närområdet.

Arvika golfklubb 11 km

SKI Sunne 21 km

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

Kontakta mäklaren

Victoria Håkansson

Svensk Fastighetsförmedling Sunne
Mäklare Victoria Håkansson, Svensk Fastighetsförmedling Sunne
+46738330557

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.