Vivelstigen 3

Bryngelstorp, Nyköpings kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
1 138 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Driftkostnad
44 583 kr/år
Tomträttsavgäld
15 113 kr/år

ENPLANSVILLA - OMTYCKT OMRÅDE - UNDERBAR TOMT

Välkommen till denna villa med allt på ett plan, beläget på en lugn gata i ett familjevänligt område! På dessa 120 välplanerade kvadratmeter finns alla förutsättningar att skapa ett hus att trivas i under lång tid framöver.

I detta hus möts vi först av en trevlig hall med garderob och gästtoalett. Förutom de fyra sovrummen finns även ett ljust kök med generös matplats. Vänner och familj samlar du gärna i vardagsrummet som har stora fönster med fint ljusinsläpp. Två utgångar till uteplatsen i soligt sydvästläge. Den lättskötta och barnvänliga trädgårdstomten som är 1 138 kvadratmeter stor erbjuder bland annat fruktträd, bärbuskar, välskött gräsmatta och en vackra häckar som skyddar mot insyn. På tomten växer gullvivor, vitsippor, blåsippor, prästkragar ,scilla m.fl. och flera stora rhododendron-buskar som pryder trädgården. Här finns gott om plats för umgänge och lek. På fastigheten finns även ett garage.

Här i natursköna Bryngelstorp är det definitivt inte svårt att trivas. I området finns förskola, skola, lekplatser, matbutik, vackra grönområden och bra kommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nyköping

Kontakta mäklaren

Josefine Karlsson

Fastighetsbyrån Nyköping
Mäklare Josefine Karlsson, Fastighetsbyrån Nyköping
076-014 55 65

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.