Hedspinnaregatan 43

Bunkeflostrand, Malmö Se på karta

4 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
450 m²
Byggår
1975
Energiklass
G
Driftkostnad
28 200 kr/år
Antal besök
9 721
Dagar på Hemnet
6

Välkomna till detta tidstypiska hus byggt 1975 i ett plan, perfekt för såväl barnfamiljen som för dem som önskar bo på ett plan. Få människor har en utsikt som blivande ägare till detta trevliga hus på bästa läge, gångavstånd till grönområden och vackra vyer. I området finns flera förskolor och skolor, bibliotek, vårdcentral, mataffär, restauranger och blomsteraffär.

Husets planlösning är optimal med smart planerade kvadratmetrar där samtliga sovrum med havsutsikt, ligger i en del av huset och de sociala ytorna, med vardagsrum, matsal och kök, i den andra delen. Från alla rum har man en fantastisk havsutsikt och utsikt mot Öresundsbron, där solnedgången är magisk och en promenad längs med havet blir din vardag. Från vardagsrummet genom balkongdörren finns terrassen med förmiddagssol, med plats för loungemöbler eller matbord och stolar. Rymlig möblerbar hall som löper vidare till sovrumsavdelningen med idag fyra sovrum, varav ett av dem passar utmärkt som ett master bedroom. Tvättstuga, ett stort badrum med både badkar och dusch samt en gästtoalett ryms också i detta trevliga mycket ljusa hus.
Husets absoluta höjdpunkt, förutom utsikten, är trädgården, med äppleträd, björnbär, blomstrande buskar och härlig gräsmatta. Fristående garage och förråd tillhör också huset och bjuder på mycket extra förvaringsyta.

Säljarnas egna ord:
"Att ha vuxit upp och levt på Hedspinnaregatan har inneburit fantastiska promenader till Lernacken och mot Klagshamn med badplats och ridhus. Här upplever man alla små skiftningarna i vädret vilket gör promenaderna längs fina Bunkeflo Strandängar till en ny upplevelse varje gång. Känns aldrig som man går samma väg. Ingen promenad, ögonblick, stund den andra lik, som att bo i en levande målning, vattnet och himlen skiftar utseende kontinuerligt. Cykelavstånd via brofästet till badbryggor eller Kallbadhuset i Sibbarp. Att vakna i detta hus och titta ut över sundet och bron med dess möjligheter, att fantisera iväg är oöverträffat andra havsutsikter, en fridfull idyll. Området är väldigt lugnt och barnvänligt.

Vår tid här har gett oss meditativa solnedgångar och känslan av närhet till kontinenten. Att se bron och Köpenhamn glittra på kvällarna, att leva så inpå naturen med dess rika fågelliv och alla djur som promenerar och lever på Strandängarna har varit en fröjd. Vi har upplevt goda grannar där alla är hjälpsamma och vänliga. En väldigt lugn och barnvänlig miljö"

Från Hedspinnaregatan 43 blir havet din närmsta granne där utsikten är föränderlig genom året, men där lugnet alltid infinner sig. Välkomna till troligtvis Bunkeflostrands bästa läge.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Limhamn

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.