Strandgårdsvägen 3

Bunkeflostrand, Malmö Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137,8 m²
Tomtarea
195 m²

SLUTSÅLT! Projektet Strandmarken är slutsålt. Vill du har information om kommande projekt? Gör en intresseanmälan till mäklaren!

På bästa läge, med närhet till både storstadspulsen i Malmö och landsbygdens idyll, har vi fått äran att förmedla fem toppmoderna boende i rad- och parhusform. Med hög kvalitet på materialval samt en gedigen och beprövad byggteknik erbjuder vi ett högkvalitativt och hållbart boende med egen trädgård.

138 välplanerade kvadratmeter fördelat över 2 våningar med full takhöjd ger dessa välplanerade hem gott om rymd. På nedanvåningen är takhöjden dessutom förhöjd till 2,6 meter! Det rymliga köket har skåp hela vägen upp till taket med gott om plats till förvaring. I anslutning till köket hittar ni matplatsen med utsikt mot Strandgårdsvägen.

Det rymliga vardagsrummet på baksidan har stora fönster för maximalt ljusinsläpp. Härifrån når man även enkelt den egna uteplatsen genom en helglasad altandörr. I direkt anslutning till hallen finns det kombinerade bad- och klädvårdsutrymmet med tvättmaskin och torktumlare. På ovanvåningen finner ni 3 stora sovrum, allrum, stor klädkammare och ett rymligt badrum. Ovanvåningen kan bli er privata oas där hela familjen får plats.

I trädgården har ni er egen uteplats, som avgränsas med plank mot grannen. Övriga delar av tomten avgränsas med en grönskande och vintergrön häck. Gräsmattan är färdiganlagd och redo för avkoppling och lek.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Malmö City