Byrstatorp 109

Byrstatorp, Kumla kommun Se på karta

2 795 000 kr

2 995 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Biarea
127 m²
Tomtarea
1 439 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
20 260 kr/år

Välkommen till potentialens pärla på Byrstatorp 109! Denna rymliga 70-talsvilla erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem med personlig touch. Med en fin och välarbetad trädgård blir utomhuslivet en fröjd, och du kan njuta av lantlig rofylldhet samtidigt som du har nära till bekvämligheter.

Denna enplansvilla med källare har en fantastisk grund att bygga på. Fyra generösa sovrum ger gott om utrymme för din vision, vare sig du planerar för en familjeoas, en kreativ ateljé eller en modern arbetsplats. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus, med stora fönster som skapar en inbjudande atmosfär.

Trädgården är en canvas redo att bli din gröna dröm. Med en välarbetad design ger den dig möjligheten att skapa din egen fristad från vardagens stress. Här kan du låta fantasin flöda och skapa en oas som passar just din stil och smak.

Läget är det som verkligen gör denna villa till något extra. Den lantliga känslan ger dig avskildhet och ro, samtidigt som du har nära till allt du behöver. Med bekvämt avstånd till affärer, skolor och kommunikationer får du det bästa av båda världar – en inspirerande reträtt och en praktisk vardag.

Möjligheterna är oändliga för den som förvärvar Byrstatorp 109. Ett hem där du kan forma varje detalj och skapa din egen unika historia. Välkommen till en framtid fylld av potential och drömmar!

Huset kommer att besiktigas innan försäljning, mer information och bilder kommer inom kort!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Elina Wilnerzon, Husfoto
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Beatrice Henriksson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Beatrice Henriksson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-862 12 25