Marmorvägen 31

Carlshöjd, Umeå kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
179 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
48 262 kr/år

Nu säljs ett mycket trevligt radhus med bra läge på Carlshöjd. Huset ligger ett stenkast från förskola och Carlshöjds skola som har årskurs 1-9 . Trevlig framsida med stenlagd entrégång, gräsmatta, häck samt uteplats med trätrall. Här finns även ingång till källaren.
Baksidan av huset inbjuder en trevlig gräsmatta, jordgubbsland, hallonbuskar och uteplats och det är endast gång- och cykelbana mellan tomten och lekplatsen vid skolan.

Mycket bra planlösning på detta radhus som inrymmer hall, kök, badrum, vardagsrum och ett sovrum på entréplan. Övervåningen inrymmer hall, tre sovrum, klädkammare och badrum med badkar. Källaren är inredd med allrum, gillestuga, tvättstuga. Här finns även ett förrådsrum med egen ingång, wc, tvättfat och duschkabin.
Hela huset är i mycket gott skick med ekparkettgolv i hela huset. Alla dörrar ( ekdörrar ) och dörrkarmar är utbytta, båda badrummen är renoverade med kakel, klinkergolv och golvvärme. Alla fönster är utbytta 2009 utom badrumsfönstret som är utbytt 2022. Huset är nymålat utvändigt sommaren 2022.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Umeå

Kontakta mäklaren

Jörgen Isacsson

Mäklarringen Umeå
Mäklare Jörgen Isacsson, Mäklarringen Umeå
0705455934