Kyrkogatan 32

Centrala Karlshamn, Karlshamns kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
87 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
194 m²
Driftkostnad
35 100 kr/år

En grönskande oas mitt i Karlshamns centrum! Välkommen till detta charmiga gatuhus - här har man det bästa av två världar - nära till centrum, bara ett par minuters promenad och du är på torget med stadens utbud av service med restauranger och butiker. Men när man kliver in genom porten på Kyrkogatan 32 är stadens vimmel som bortblåst och lugnet infinner sig direkt. En mysig trädgård som är helt insynsskyddad med grönska planteringar och vackra rosor. Förrådet och tegelväggen ger trädgården ytterligare karaktär.

Huset har de senaste åren genomgått en uppfräschning där man målat de flesta ytskikt, köket har bland annat fått nya bänkskivor och vitvaror. Badrummet är totalrenoverat och kombinerat med tvättstuga. Så här är bara att flytta in! Huset är praktiskt planerat och har ett bra flöde med ett praktiskt kök, vardagsrum som ligger strategiskt i husets mitt som en naturlig samlingspunkt, sedan finns det matrum, snyggt badrum och tre sovrum, två på entréplan och det tredje en trappa upp.

Vinden är i dagsläget oinredd och erbjuder bra förvaring men har även en utvecklingsmöjlighet att kunna inreda och skapa ytterligare rum.

Bra uppvärmningssystem med fjärrvärme.

Välkommen på visning! Huset måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Karlshamn

Kontakta mäklaren

Anna Wickström

HusmanHagberg Karlshamn
Mäklare Anna Wickström, HusmanHagberg Karlshamn
0454-383881

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.