Stora Norregatan 80

Centralt, Landskrona Karta & restider

3 395 000 kr
VillaVilla

Nu finns den unika möjlighet att förvärva vackra Ängelholmshuset som är byggt år 1628, årtalet finns angivet på den reliefskurnaporthammaren, vilket gör detta till Landskronas äldsta privatägda hus. Huset är uppfört av borgmästare Anders Christiansen och är från stadens danska tid.
Fastigheten är en oas med centralt läge och nu finns den ypperliga möjligheten att bli den 23:e ägaren av huset.

På Stora Norregatan, ett stenkast från centrum, finner ni detta otroligt charmiga och familjevänliga hus med fönster i tre väderstreck.
Ett mycket välplanerat boende utformat på två våningar, en källare och med en fantastisk trädgård. Här genomsyras kvalitativa och charmiga materialval såsom stor kopparvask i kök med en vacker svart blandare, snygga golv till ljusa ytskikt. På entréplanet är delvis öppen planlösning i vardagsrum med direkt access till uteplatsen på baksidan i härligt österläge från köket. Detta skapar en fantastisk rymd och ett härligt ljus genomgående i boendet. Smart planerat med toalett på båda våningsplanen med tvättmöjligheter i grovköket i anslutning till kök. Sovrummen och ett allrum har fördelats på övre plan medan de sociala ytorna har fördelats på nedre plan - det vill säga ett mycket genomtänkt boende!

Området är familjevänligt och det finns både skolor och andra servicefaciliteter. I närheten finns mataffär samt restauranger och shopping. Boendet är havsnära och rekreationsmöjligheterna är många - bland annat ligger ett gym enbart ett stenkast bort och det tar inte många minuter att ta sig till det bästa vår vackra stad har att erbjuda. Pendlingsmöjligheterna är goda och du tar dig enkelt till andra städer.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
178 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
424 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
35 180 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stora Norregatan 80 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 395 000 kr
Driftkostnad
35 180 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

15 499
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 70 dagar sedan, den 9 juli 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips