Långeviksgatan 7

Centralt, Lysekils kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
789 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
35 242 kr/år
Antal besök
5 032
Dagar på Hemnet
11

Hemtrevlig familjevilla med lugnt läge på Långeviksgatan! En bit in från Långeviksgatan leder en grusväg in till nr 7, som tack vare den så kallade skafttomten gör att du bor längst in, utan trafik och i skymundan från vägen. Denna rymliga och hemtrevliga familjevilla är belägen i centrala Lysekil med gångavstånd till det mesta vilket gör det enkelt för hela familjen att trivas! Inte minst uppskattat är det korta gångavståndet till Långeviks fina badplats och den fina strandpromenaden som tar dig till till Norra Hamnen.

Huset, som uppfördes på mitten av 1900-talet och sedermera byggdes till 1967, är idag en trivsam familjevilla med mycket goda sociala ytor. På nedre plan finns kök, matsalsrum, vardagsrum och separat TV-/allrum. Sovrummen är belägna på övre plan men den som är i behov av fler sovrum nyttjar även TV-rummet som sovrum. Även utomhus bjuder fastigheten på flera fina umgängesytor, bland annat en solig altan samt en väl tilltagen balkong i soligt läge med fin utsikt.

Det största av vardagsrummen är ett härligt rum! Ljust och stort, med plats för såväl soffgrupp och ytterligare möblemang. Matsalsgruppen placeras med fördel i det ”mellanrum” som ligger mellan kök och vardagsrummet. Här finns plats för stor matgrupp vilket gör att köket kan inredas bara för matlagningen. Köket, som är av äldre standard, är trivsamt och ljust tack vare ljusflöde från tre håll.

Övre plan rymmer två väl tilltagna sovrum, det ena med utgång till en verkligt stor balkong. Härifrån skådas Lysekils takåsar och även en bit av Gullmarn kan skymtas. Badrummet, som är i behov av renovering, ligger också på övre plan.

Utöver altan och balkonger finns på tomten möjlighet till flera uteplatser. Trädgården är en lättskött trädgårdstomt, insynsskyddad tack vare träd och häck. Trädgårdsboden rymmer diverse trädgårdsredskap. Tycker du om trädgårdsarbete finns goda möjligheter.

På fastigheten ryms flera bilar, hela infarten är din egna. På Långeviksgatan är trafiken lugn så här bor du mitt i stan men ändå lugnt och barnvänligt. Du bor centralt och mycket nära skolor, fotbollsplan, bad och hav. Likaså till Lysekils många och fina affärer, restauranger, strandpromenader, badplatser och kommunikationer. Ja, allt Lysekil har att erbjuda finns inom promenadavstånd. Sammantaget erbjuder Långeviksgatan ett trivsamt boende mitt i stan men ändå privat. Hela familjen kommer trivas!

Välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
Lysekilsmäklarna

Kontakta mäklaren

Katarina Törnkvist

Lysekilsmäklarna
Mäklare Katarina Törnkvist, Lysekilsmäklarna
0702-40 05 35
Guldhemmnet logga

Finalist

Årets Mäklarkontor 1-10

Guldhemmet 2020