Villa i traditionell Algarve-stil

Centro (Carvoeiro), Portugal

650 000 euro
VillaVilla

Referens: ALG1341

Villa i traditionell Algarve-stil med stor och vacker trädgård, pool och inbjudande terrasser i närheten av stranden och Carvoeiros centrum med alla dess bekvämligheter.
Denna tvåvåningsvilla har på bottenvåningen ett vardagsrum, matrum, ett fullt utrustat kök, tvättstuga, tre sovrum med garderober samt två badrum. Nästan alla rummen på denna våningen har dessutom tillgång till terrassen, poolen, trädgården och grillplatsen som är utrustad med kök och badrum.
På översta våningen finner ni ett vardagsrum med eldstad och ett sovrum ensuite med garderob. Båda rummen har dörrar som öppnar upp till en stor terrass som bjuder på havsutsikt. Uppe på takterrassen har ni panoramautsikt över havet och Monchique kullarna.
Bostaden säljs möblerad och utrustad bl.a. med tvåglasfönster, automatiskt bevattningssystem och solpaneler. Till bostaden hör även ett garage integrerad med dörr in till huset.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
303 m²
Tomtarea
2 120 m² tomt
Antal rum
5 rum

Statistik

439
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 364 dagar sedan, den 24 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips