Eksjöhovgårdsvägen 6

Centrum, Sävsjö kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 198 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
33 800 kr/år

Välkommen till Eksjöhovgårdsvägen 6 och vad som glatt kallats "Sävsjös gulaste hus". Huset uppfördes 1923 och firar därmed 100 år nästa år. Här bjuds det på ett hus med otrolig charm med kakelugnar, trägolv och generös takhöjd. Utvändigt är huset väl genomgånget med nytt tak, fönster, tilläggsisolering och ny panel. De stora bitarna är redan gjorda och du kan därmed fokusera på interiören som har genomgående äldre standard. Fjärrvärme är indraget och det finns ett stort dubbelgarage med golvad vind.

Entréplan bjuder på trivsamt kök med stort fönsterparti och matplats, vardagsrum och matrum i fil samt en gästtoalett. På övervåningen finns två sovrum och ett allrum samt badrum med dusch. Källarvåningen har goda förvaingsutrymmen och tvättstuga. Dörr finns från trädgården så möjlighet finns att göra en praktisk groventré.

Läget i stan är ett av de bättre med närhet till all service med butiker, bussar, tåg. Trädgården är ljuvlig med äppelträd, syrén, vårblommor, hägg. För den intresserade går det skapa en blomstrande oas här och återskapa det liv som en gång förgyllde såväl hus som trädgård.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
0703-26 60 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.