Kanalgatan 27

Centrum, Vetlanda kommun Se på karta

2 150 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
162 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
722 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
33 800 kr/år

Varmt välkommen till Kanalgatan 27 och detta hus från 1982. Läget är nog så centralt det kan bli och från köksfönstret kan du titta på Vetlandabäcken som rinner precis utanför. På baksidan av huset har du din egna privata oas - trädgården är ordentlig inramad och insynsskyddad och är precis lagom att sköta. Här kan du släppa ut ungarna för lek medan du själv njuter på den inglasade altanen om 36 kvm eller i en solstol på gräsmattan. Altanen är stor och har utrymme för såväl matmöbler som en loungehörna och utanför finns en träckad del under tak om 17 kvm - troligtvis är det här du kommer spendera din lediga tid under sommaren!

Interiört är huset som en omålad tavla med mycket möjligheter! Vissa ytskikt är gjorda, liksom badrum under 90-talet medan kök, fönster och tak är original. Flytta in, lär känna huset oh gör sedan de förändringar du vill och föredrar. Entréplan har kök med matplats, vardagsrum, två sovrum, badrum med badkar och en tvättstuga med kombinerad groventré och innanför den pannrummet. Övervåningen har ett stort härligt allrum med kamin och stort sovrum som tidigare varit två rum. Även ett badrum med dusch finns här uppe.

Uppvärmningen är pelletspanna och det finns även installerade solceller på taket. Garagebyggnad finns med bakomliggande förråd.

Detta hus är perfekt för den som vill bo centralt med närhet till alla vardagsbestyr. Vill du dessutom greja och fixa själv är det optimalt att successivt uppdatera interiören och skapa ditt egna drömhem!

Kontakta mäklare Mia Harbrecht för bokning av visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99