Albufeira

Cerro de Águia, Portugal

3 250 000 euro
VillaVilla

Referens: 3634
Välkomna till en helt unik och fantastisk villa som är under uppbyggnad i ett lugnt och trevligt område nära Albufeira Marina och med närhet till den charmiga stadskärnan med en mängd butiker och restauranger. Villan är i en läcker modern arkitektur och är utrustad med material med hög kvalitet och de allra senaste tekniska funktionaliteterna.
Här erbjuds ni ett exklusivt boende med fyra sovrum, alla med eget badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det höga läget på bostaden gör att ni utomhus kan njuta av en underbar utsikt med havet i horisonten samtidigt som ni tar ett dopp i den svalkande poolen.
Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

Portugalmäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
394,6 m²
Tomtarea
1 872 m² tomt
Antal rum
5 rum

Statistik

184
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 39 dagar sedan, den 11 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips