Åsgatan 11

Degerfors, Degerfors kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
1 037 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Energiklass
G
Driftkostnad
46 071 kr/år

Du välkomnas på Åsgatan 11 av en entréplan med en hall som är öppen med köket som ger en bra rymd direkt in i bostaden. I köket finns bra utrymme för matgrupp i utrymmet för köket. Köket som har det man önskar och behöver i ett kök med nya vitvaror och här finns lite extra som bl. a. två kombinerade kyl- och frysskåp och inbyggd kaffemaskin, från köket har du en utgång till trädgårdstomten så du kan ha koll på grillen samtidigt som du dukar till middagen. Vidare på entréplan finner du en praktiskt tvättstuga med en lång bänk med diskho och maskinellt tvättmaskin och torktumlare, innanför tvättstugan har du pannrummet. Från hallen når du ett kapprum bredvid trappan samt ett förråd med flera garderober som ger goda förvaringsutrymmen på entréplan och från hallen når du ett sovrum med tillhörande förråd eller kontor om så önskas.
En trappa upp till övre plan finner du ett stort vardagsrum som ger flertalet möjligheter till olika användningsområden, önskas en matgrupp även är så finns utrymmet för det samtidigt som du får in en soffgrupp och tv-möbel, här har du utgång till en balkong med fantastisk utsökt ut över Stora Valla-området. På övre plan har du tre bra sovrum, alla i bra storlek där du kan få in en större säng, och på denna våning nära sovrummen finns ett duschrum så du kan gå och byta om i sovrummet direkt efter duschen.
Bostaden har genomgående nya och renoverade ytskikt i bostadens utrymmen och exteriört med nytt tak och dränering av byggnaden. Här flyttar du bara in!!

Till Åsgatan 11 får köparen ta del av Svensk Fastighetsförmedlings unika försäkringen Varudeklarerat för dolda fel som gäller i 10 år.

Åsgatan 11 är belägen på en lugn gata och här finner du närheten till Ramshöjden och natursköna områden med promenadstråk och åt andra hållet har du närhet till dagligvaruhandeln via Pekås och idrottsanläggning och skola vid Stora Valla. Med en kortare promenad har du bra pendlingsmöjligheter med bussförbindelser mot Karlskoga och med bilen når du enkelt Degerfors centrum eller golfbanan vid Degernäs där du även kan bada under de finare månaderna på året eller ta en god matbit vid Degernäs Herrgård.

Varmt välkommen på visning av Åsgatan 11 i Degerfors!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Andreas Persson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Andreas Persson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46709219762