Duvesjön 228

Romelanda, Kungälvs kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
1 150 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
35 610 kr/år

Välkommen att ta del av en ljus och tilltalande enplansvilla med vidbyggt garage i Duvesjön. Mycket attraktivt läge som ett av de sista husen längst in i området på lugn återvändsväg. Dels kan barnen springa fritt utan att man behöver oroa sig för trafik och höga hastigheter men också att naturen blir närmsta granne med en baksida som är helt fri från insyn och fylld av sol genom hela dagen. Om man blir sugen på ett bad ligger den gemensamma badplatsen en kort promenad bort. En samfällighet för område tar hand om såväl vägar som grönområden, lekplats och badplats men också allting kring den gemensamma vatten- och avloppslösningen.

Huset disponeras idag med tre sovrum men ett fjärde skulle enkelt kunna delas av om man så önskar och jämte garaget finns ytterligare rumsmöjligheter. Den öppna planlösningen erbjuder stora rum och gott om förvaringsmöjligheter där det största sovrummet även har egen klädkammare. Stor tvättstuga med mycket förvaring och fina ytor. Helkaklat badrum och en separat andra toalett finns också. Effektiv uppvärmning tack vare husets frånluftsvärmepump där braskaminen hjälper till ytterligare med både värme och mysfaktor. Sammanbyggt med huset finns även 37 kvm med enbilsgarage, förråd och möjlighet till extra allrum eller sovrum om man skulle önska.

Baksidan är verkligen något utöver det vanliga, helt skyddad från insyn med sol hela dagen i sydvästläge och angränsande mot grönområde. Den stora uteplatsen är rejäl och inte minst står det också ett härligt spabad här.

Duvesjön är ett populärt tillhåll året om, där sommargäster samsas med permanentboende och delar på vackra omgivningar samtidigt som golfbana och populära friluftsområden i Svartedalens naturreservat finns nära tillhands. Skolbussen går även i området!

Närliggande Diseröd utvecklas för fullt och erbjuder inte bara nybyggda bostäder och en utbyggd skolverksamhet, utan också ett nybyggt centrumhus med mataffär, pizzeria och bibliotek. Till Kungälv kan man ta sig skyddat och enkelt via cykelbana från Diseröd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Alexander Bjurenlind

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Alexander Bjurenlind, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0735-15 60 25

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.