M / S Viktorias väg 12

Djupekås, Sölvesborgs kommun Se på karta

2 575 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 142 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
9 720 kr/år

På en härlig lugn sluttningstomt i populära fiskeläget Djupekås hittar du denna trevliga 1-plansvillan med potential. I Djupekås bor det blandade åldrar med mycket barnfamiljer. Här finns också en del fritidsboende då Djupekås ligger naturskönt och havsnära. Härifrån tar du dig lätt med cykel till bl a Hörvik för att avnjuta en god middag eller Mjällby för mataffär- och service angelägenheter.

Villans 134 kvm är väl disponerade med en rymlig hall, stort allrum med mycket ljusinsläpp, kök- och matplats med öppenplanlösning för härliga middagar och social närvaro. Från det praktiska köket med mycket förvaringsutrymmen når man även villans rogivande baksida med altanhäng och ett vidbyggt uterum. Villan erbjuder vidare 1 badrum med dusch och dubbla tvättställ samt en mindre toalett, 3 bra sovrum samt en funktionell tvättstuga med groventré. Det finns även ett vidbyggt garage på ca 40 kvm med utdraget vatten/avlopp samt värme. Här finns möjlighet att göra om till extra rum.

Huset är besiktigat av OBM 2022-06-13. Besiktningsprotokoll samt andra viktiga dokument finns att laddas ner från mäklarens hemsida.

Kommunalt vatten och avlopp. Det finns även en egen vattenpump för sommarbevattning som delas med grannen.

Visst lösöre kan komma att ingå vid köpet.

Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg

Kontakta mäklaren

Lena Siegmund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
Mäklare Lena Siegmund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.