Västtjärna 413

Djurås, Gagnef Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
2 549 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1957
Driftkostnad
45 392 kr/år
Antal besök
10 813
Dagar på Hemnet
11

I den vackra byn Västtjärna finner du denna välhållna kringbyggda gård som omges av en slående vacker natur bestående av åkrar och berg samt badplats vid Edstjärnen i närområdet.

Villan har ett härligt trädäck som byggt till i etager och erbjuder både gott om sol, plats för grillning samt för att förlänga sommaren inpå hösten i den vidbyggda glasveranda. Entré till villan sker genom en vacker gammaldags kallfarstu med pardörrar som vidare leder till hallen och sedan det ljusa köket med fungerande vedspis. På entréplanet finns även sovrum, vardagsrum och helkaklat badrum. På det övre planet finner du två till tre sovrum samt ett nyrenoverad hygienutrymme. På källarplanet finns garage och en väl tilltagen tvättstuga som nyligen renoverats.

På gården finns två stycken uthus varav det ena innehar bagarstuga, jordkällare och möjlighet till garage samt det andra loge, förråd och carport. På den härliga trädgårdstomten finns även lekstuga och växthus. Villan värms praktiskt upp via en luftvattenvärmepump och är ansluten till fibernätet.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef

Kontakta mäklaren