Tallvägen 2

Djurmo, Gagnefs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
78 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
907 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
30 807 kr/år

Är du på jakt efter en lättskött bostad där det bara är att flytta rakt in? Utan att göra massa stora investeringar och arbete först? Lägg där till närhet till skola (gångavstånd även för de minsta). Dessutom pendlingsvänligt och till Borlänge på drygt 20 min. Tänk vilken lyx att ha både pool med pooldäck och gäststuga som samsas på den trivsamma hörntomten. Fortsätt nu läsa om denna pärla, och anmäl er till nästa visning !

Från förstukvisten ser man till Djurmoskolan som bara ligger ett stenkast bort. På en gaveltomt ligger det här välskötta huset i ett plan med rymlig källare i ett familjevänligt område. Här har många stora investeringar gjorts, de flesta under senaste 4 åren. Nytt tak, nya luftvärmepumpar, kök, badrum, pool och fasadmålning, för att nämna några. Huset har sociala ytor på entréplanet med stilrent "Epoq-kök" och matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet, samt badrum i anslutning till hallen. Här finns även två rejäla sovrum. Från köket en praktisk utgång till uteplatsen under tak, där finns trivsam öppen spis för sena grillkvällar under våran svenska sommar. Via en spiraltrapp i bostadshuset nås källarplanet med gillestuga, tonårsrum, tvättstuga och inte minst badrummet med bastu. Perfekt för familjen med tonåringar som vill sköta sig själva. Eller kanske den pryltokige som behöver förvaring inomhus eller bara extra gästrum för övernattande besökare. Dessutom garage med intilliggande verkstad/förråd och ett separat litet hus på tomten som kan användas som ert gästhus, tonåringens rum eller hemmakontoret.

Här bor man nära idrottsplats, skolan och fina promenadstråk intill Dalälven. Ett familjevänligt kvarter med många barn passerande förbi på väg till och från skolan. Matbutiker, apotek, systembolag och tågstationen i Djurås nås på 5 minuter med bil och via bra vägar med cykel för den hurtige. Borlänge med dess stora utbud av butiker och restauranger har man under 20 minuter med bil.

Säljarna förbereder sig för flytt då de nu är redo för nästa steg! Anmäl er till första visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.