Dörby 210

Dörby, Mörbylånga kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
1 600 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
54 625 kr/år

Nu kan vi äntligen presentera detta charmiga hus med lantligt läge i Dörby. Huset som troligtvis är byggt mot slutet av 1800-talet har genom åren genomgått många ombyggnader och förändringar. Här finns idag tre rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för en familj eller möjligheten att ha extra utrymme som gästrum eller arbetsrum. Det finns även ett nyrenoverat gästhus på tomten, vilket ger ytterligare möjligheter för boende eller uthyrning.
Interiören präglas av vitmålade trägolv, ljusa och inbjudande tapeter som ger en härlig och ombonad känsla i hela huset och köket går i äldre lantlig stil. En av höjdpunkterna är den rejäla kaminen som är centralt placerad och sprider värme till alla rum.
Fastigheten har även två rymliga jordkällare som är perfekta för förvaring av mat och dryck. Dessutom finns garage och snickarverkstad i en av de gamla ladugårdslängorna och intill detta finns också en carport.
Slå er ner i den härliga och lummiga trädgården och njut av lugnet och den vackra naturen som omger fastigheten. Plocka plommon, äpplen och vindruvor direkt från de egna träden eller odla kryddor eller annat skoj i det lilla trädgårdslandet.
Ett ypperligt tillfälle för er som vill bo på landet och är trädgårds- och/eller bilintresserade, men inte vill kompromissa med läget utan fortfarande ha närhet till service, kommunikationer och pendlingsmöjligheter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Öland

Kontakta mäklaren

Emelie Wahlfrid

Fastighetsbyrån Öland
Mäklare Emelie Wahlfrid, Fastighetsbyrån Öland
0707-47 81 81