Fortunavägen 1B

Sollentuna, Sollentuna kommun Se på karta

11 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 503 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
51 606 kr/år
Antal besök
6 030

Välkomna till denna charmiga villa där modernt boende möter historisk karaktär. Stor tomt samt ypperligt centralt läge. Fastigheten flyttades till nuvarande plats runt 1850 (taxeringsinformationen är från 1909) och var Sollentunas första handelsbod. Idag kommer den välrenoverad, uppdaterad, och med både pool och gäststuga/attefallshus vilken skapar en passiv intäkt!

Uppfarten har plats för flertalet bilar, och dessutom har man ett garage - perfekt för snickarverkstad eller sportbilen! Stengången leder vidare fram till den välkomnande entrén. Invändigt väntar en tambur med vackra fönster samt goda avhängningsmöjligheter. Härifrån når man husets vardagsrum sammanslagen med matsalen. Här har man generösa fönsterpartier och har plats för både den större soffgruppen samt matsalgrupp. En vacker öppen spis höjer mysfaktorn. Köket är renoverat i stilrena färger och materialval. Bänkskiva i svart granit samt all maskinell utrustning man behöver. Vidare in har man ett stilrent renoverat badrum samt ett sovrum med tillhörande walk-in garderob. Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaring i form av garderober om så önskas.

Tar man trappan upp till övre plan har man två stora sovrum, båda med plats för den större sängen, samt ett exklusivt renoverat badrum.

Trädgården bjuder på härliga grönytor, här ser man barfotabarnen springa och plocka från bärbuskarna samt bada i poolen på husets baksida. Här har man även en terrass där man njuter av solens strålar medan barnen plaskar i poolen. En markis möjliggör för skugga samt skapar en mysig rumskänsla.

På tomten står även en gäststuga om 22 kvm, vilket möjliggör för att hyra ut och på så vis få en intäkt eller varför inte låta tonåringen husera fritt. Här kan man även ha hemmakontoret eller hyra ut till företaget.

Huset ligger verkligen perfekt med närhet till allt – fritidsaktiviteter, kommunikationer, skolor (från förskolan t.o.m. gymnasiet), sjukhus, affärer, restauranger, parken, bad, o.s.v. (allt inom 10-15 minuters enkelt promenadavstånd) – det är lite som att bo både i stan och på landet, fast samtidigt. I närområdet har man Edsbergsparken med Edsbergs Slott, strandpromenaden utmed Edsvikens vatten där man har både småbåtshamn samt badplats.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Linda Rosén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Linda Rosén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0767989909