Östergatan 20

Ekeby, Bjuvs kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
1927
Driftkostnad
35 692 kr/år

Varmt välkomna till Östergatan 20 som erbjuder denna underbara gedigna villa med insynsskyddad trädgård. Här bor ni med närhet till vackra omgivningar på ett trivsamt läge. Med gångväg till förskola och skola och ett bra serviceutbud är detta ett utmärkt boende. I närområdet har ni även bra bussförbindelser. Parkera bilen bekvämt på den fina uppfarten i anslutning till huset och kliv in den välkomnande hallen. Här möts ni av ett fantastiska ljusinsläppet och härlig rymd tack vare den tilltagna takhöjden. Från hallen når ni sedan kök och sällskapsrum där de på golvet vilar en vacker fiskbens parkett och väggarna är fint målade i en grå nyans. Vidare har ni köket som är installerat 2020/2021 med vitvaror och skåp från IKEA. Stilrent och praktiskt med gott om plats för förvaring och bra arbetsytor. På detta plan har ni även ett lyxigt badrum utrustat med dusch, badkar, kommod och WC här har ni även elburen golvvärme.

På våning två har ni de rogivande sovrummen två rum som är modellen mindre och ett rejält master bedroom. Även på detta våningsplan har ni ett elegant helkaklat badrum utrustat med dusch, kommod och wc.

Källaren kan ni skapa efter era egna behov, en rejäl källare med gott om utrymmen där bara er fantasi sätter stopp!

Varmt välkomna hem!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704-33 16 70 eller maila till [email protected] eller Johannes Midbjer, på 0704 485 029 eller maila till [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Linda Gasslander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Linda Gasslander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0704331670

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.