Kyrkfjärdsvägen 9

Ekerö Sommarstad, Ekerö Se på karta

17 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
250 m²
Tomtarea
2 100 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
83 533 kr/år

Här presenteras nu en möjlighet att förvärva en enastående södervänd strandtomt. Härlig trädgård som sluttar ner mot sjön. Väl tilltagen brygga med segelbåtsdjup och egen sandstrand. Fantastisk souterrängvilla med en totalyta om 250 kvm som erbjuder generösa sociala sällskapsytor. Väl genomtänkt planlösning med många smarta finesser. Ett komplett boende för dig med höga krav.
Stora fönsterpartier mot Mälarens glittrande vatten. Luftig och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, en fin detalj är den klotformade eldstaden som placerats centralt. Utgång till en ljuvlig altan på första parkett mot sjön. På övre plan erbjuds även ett rum att bruka efter behov, lämpar sig utmärkt som kontor/gästrum/sovrum samt ett duschrum med wc.
På nedre plan finns tre fina sovrum, ett duschrum med wc, ett stort badrum/relax samt klädkammare, klädvårdsrum, förråd m.m. Flertalet utgångar till en underbar engelsk veranda med strålande sjökontakt i soligt söderläge. Här finns ett inbjudande bubbelbad. Några trappsteg leder en ner till nästa etage med trädäck och pool.
Stor asfalterad uppställningsyta och dubbel-carport med förråd. Friggebod.

Bostaden har ett mycket attraktivt läge i Ekerö Sommarstad med dess omtyckta omgivningar. Här bor man centralt på Ekerö samtidigt som den lantliga känslan och kulturarvet finns bevarat i området. Det är promenadavstånd till busshållplats och pendlingsavstånd in till Stockholms innerstad.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kom på visning

  • 26
    feb
    Ons 26 feb
    Bokad visning, kontakta mäklaren för tid
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren