Kalmarsundsgatan 1

Ekerum, Borgholm Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
276 m²
Nyproduktion 

Ekerum Resort Öland har sålt färdigt första etappen där tolv fristående hus snart står helt färdigbyggda och nu startar vi försäljning av etapp två. Här har Myresjöhus fått det fina uppdraget att bygga sex fristående hus med äganderätt, belägna på Kalmarsundsgatan (1, 3, 5, 7, 9, 11,). Priserna är mellan 3.995.000 - 4.595.000 kr. Tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information efter ni tagit del av hela beskrivningen.

BO NATURSKÖNT NÄRA HAVET
Havsutsikt, natur och ett påtagligt lugn. Där har du tre av många, ofta efterfrågade attribut som du får när du bosätter dig i Kalmarsundsbyn. Framför dig har du ett nyproducerat, modernt och exklusivt boende i navet av Ekerum. Naturen och allt det lummiga gör sig exemplariskt tillsammans med doften av hav. Nedanför husen
öppnar sig vårt vackra Kalmarsund. Motivet på den vackra havstavlan ändrar sig med årstiderna och tavlan är vacker året om.

SERVICE OCH AKTIVITETER
Gammal eller ung? Permanent- eller fritidsboende? Valet är ditt. Här bor du riktigt bra tolv månader om året. På en kort promenads avstånd till sol, bad och en av Sveriges mest kompletta anläggningar – Ekerum Resort Öland. Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta golfanläggningarna i Sverige. Ekerum vann de prestigefyllda utmärkelserna Världens mest Miljövänliga Golfanläggning och Sveriges bästa Golfhotell på World Golf Awards 2017. Men Ekerum är så mycket mer än bara golf. Valen är många när det kommer till de aktiviteter som erbjuds. Padeltennis, tennis, boule, motionsslingor för löpning och mountainbike och gym. Kanske är det kombinationen av en fantastisk restaurang med högklassig mat, ett mysigt spa, en pizzeria och satsningen på det aktiva livet som gör Ekerum till en av Sveriges mest intressanta platser att bo på.

SKOLA OCH KOMMUNIKATIONER
Skola/dagis och affär finns i närliggande Rälla som även har en aktiv idrottsförening. På cirka 10 min bilavstånd återfinns både Färjestaden och Borgholm med all service du kan tänkas behöva. Borgholm är en erkänd och välbesökt turistort som sommartid lever upp med ett fint utbud av restauranger, nattklubbar och ett trivsamt myller av folk. Fastlandet och Kalmar når du både med bil och buss. Kanske väljer du att göra som många andra, dvs jobba i Kalmar och bo på vackra Öland? Lätt och vacker pendlingssträcka om cirka 20 minuter in till de centrala delarna.

SOLEN OCH VINDARNAS Ö
Öland är en välbesökt, vacker och helt unik ö. Här finns gott om olika naturslag. Skog, milslånga sandstränder och det speciella landskapet på Alvaret. Stora Alvaret är nästan fyra mil långt. Marken utgörs i huvudsak av trädlös hedmark där grunden är i kalksten. Kargt och lite öde, men fantastiskt vackert. Det finns en anledning
att Stora Alvaret tillsammans med Södra Ölands odlingslandskap har utsetts till ett av UNESCOS världsarv. Upplev det du med! Öland är levande hela året om. På sommarhalvåret kommer besökare från hela världen hit. Vi förstår varför. Här finns mycket att uppleva, bl.a gott om badstränder av olika karaktär, båtliv, natur,
restauranger, nattliv, fågelliv och charmiga små loppisar. När sommaren tonar ut och den färgglada hösten tar vid stoltserar ön med en ytterst populär skördefest. Ölands skördefest sägs vara Sveriges största. En mat-och kulturupplevelse utöver det vanliga. Årets odlingar ska skördas och besökarna låter sig väl smaka.

Läs mer om bostaden
Pontuz Löfgren AB