Husby-Sjutolfts-Nibble 2

Ekolsund, Enköpings kommun Se på karta

4 000 000 kr

4 500 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
213 m²
Tomtarea
1 726 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
44 626 kr/år

Varmt välkomna till hemtrevliga Husby-Sjutolfts-Nibble i Ekolsund!
Fastigheten erbjuder trevlig gärdsgård som ramar in fastigheten och förgyller dess lantliga charm. Bostadsbyggnaden är snyggt faluröd och dess tak är inklätt i stiliga vindskivor. Huset är om hela 213 kvm som fördelas på två plan med 5 rok.

Först välkomnas vi in i bostadens trevliga förhall och därefter den stora hallen med klinkergolv och charmiga timmerpelare. I hallen finns också den läckra braskaminen med tegel bakom. Köket ligger i öppen planlösning mot hallen, även härifrån syns tydligt de rejäla timmerstockarna. I köket finner vi charmigt nog en fungerande vedspis och bakugn men här erbjuds såklart också praktiska och moderna bekvämligheter så som ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kombinerad kyl- och frys. I köket ryms en social köksö och det större matbordet där hela familjen får plats. Från matplatsen nås bostadens trevliga uteplats som går i vinkel runt huset. Längst med uteplatsen finns fint buskage med grönska. Väl inne i huset igen finner vi bostadens mysiga vardagsrum/TV-rum och till sist ett badrum med dusch och pannrum med groventré.
På plan två finns bostadens 3 sovrum och ett andra allrum/ TV-rum där man kan socialisera och umgås. På övre plan finns även ett till badrum med dusch.

På fastigheten finns ett växthus, perfekt för dem med gröna fingrar och som är intresserade av att odla och planera själv. På fastigheten finns också mysig grillplats, vedförråd, garage och lekstuga. Till fastigheten har du en tomtareal på 1 726 kvm, så här finns utrymme för drömmar och framtida idéer.

Här har du en bostad med verklig charm och hemtrevnad, här kommer du trivas! För hästintresserade finns även möjligheten att hyra boxplats och betesmark.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Adrian Tangen Fällman

Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Adrian Tangen Fällman, Svensk Fastighetsförmedling Enköping
0767868404