Elche - Pino Verde - Villa

Elche - Santa Ponsa, Spanien

249 900 euro
VillaVilla

Pris 249.900 EUR - Detta rymliga hus ligger i ett bostadsområde, Pino Verde i Valverde, ett lugnt område som ligger endast 10 minuter från Elche och mycket nära kuststaden Santa Pola.

Stor villa på 260kvm, byggd på en tomt på 400kvm. Huset är mycket rymligt och ljust med två stora rum, det ena med öppen spis. Det separata köket är fullt möblerat och har bra arbets- och förvaringsytor. Huset har också tre sovrum, alla dubbla, en studie, två badrum och en toalett.

Huset har uppvärmning, luftkonditionering och flera garderober, samt ett galleri och ett förråd. Huset har också ett källarplan på 100kvm, perfekt för gym, lekrum eller som extra sovrum alterntivt kontor.

Huset har en privat pool och en parkeringsplats med tak. Stora terrassutrymme där du kan njuta av oförglömliga kvällar i sällskap med familj och vänner, tack vare den stora grillen.

Ett stort hus, mycket ljust och inom ett gated community. En fredlig plats att leva i och bara några minuter från staden Elche, med alla sina tjänster, liksom staden Santa Pola där du kan njuta av stranden och det bra utbudet av butiker, cafeer och restauranger.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
260 m²
Tomtarea
400 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
1995

Statistik

238
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 218 dagar sedan, den 20 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips