Idunavägen 6

Elseberg, Uddevalla kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Biarea
69 m²
Tomtarea
400 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
34 985 kr/år

Välkommen till Elseberg!

Här möts vi av en välplanerad och välhållen 2-plans villa med både inredningsbar vind samt hel källare - så yta är det gott om! Det är ett omtyckt bostadsområde där husen ligger tätt med en blandning av både gamla och nya hus. Det är charmigt och gemytligt och man känner sig välkommen direkt när man närmar sig huset. Ibland kan det vara svårt att veta hur man lyckas få det så här mysigt men oroa er inte. Här är arbetet redan gjort och man har med många spännande växter lyckats skapa en oas av den lilla trädgården. Det här är en riktigt härlig utemiljö som bjuder in till återhämtning och inspiration. Oavsett om du är trädgårdsamatör eller proffs så kommer du att bli glad av ett besök i denna fantastiska trädgård där det finns både växthus, lekstuga och altan med utekök och arbetsbänk.

I sitt ursprung fanns här 4 lägenheter i huset men idag är det en villa som passar för den stora familjen. På entréplanet är den naturliga samlingsplatsen belägen och här finns plats för det stora umgänget. Det rymliga köket ligger öppet mot matrum och vardagsrum och här finns utgång till altanen. På detta plan finns också ett sovrum/kontor och toalett.

En trappa upp finns ytterligare tre sovrum och ett badrum som kanske är stans största med både dusch och badkar. I källaren finns groventré, garage, tvättstuga och en relaxavdelning med bastu och dusch.

Här är fräscht och smakfullt i en diskret färgsättning. Huset har under åren kontinuerligt renoverats och nu är det dessutom besiktigat och säljarna har tecknat en försäkring mot dolda fel – allt för att bana väg för ett tryggare boende.

Här är det helt enkelt gott att vara!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsbutiken

Kontakta mäklaren

Maria Alexandersson

Bostadsbutiken
Mäklare Maria Alexandersson, Bostadsbutiken
0727292520

Visningstider

  • 23
    okt
    Imorgon kl. 11:00–11:45
    Tänk på att klicka Er vidare på "Läs mer hos mäklaren" Under rådande omständigheter är det viktigt att Ni anmäler Er därifrån. Vi tackar för Ert samarbete.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.