Timjangränd 12

Enebyberg, Danderyds kommun Se på karta

7 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
308 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Energiklass
D
Driftkostnad
27 300 kr/år
Antal besök
4 021
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till Timjangränd 12 och detta kedjehus placerat i ett barnvänligt och attraktivt område centralt i Enebyberg. Nuvarande ägare har förlängt garaget och gjort om förrådsdel till bostadsrum vilket skapat en större boyta än i original. Planlösningen består idag av två sovrum, två allrum, matsal, kök, badrum, gästwc, klädkammare samt tvättstuga. För den som önskar ytterligare sovrum finns den möjligheten genom att göra om allrum på övre plan till sovrum samt att utnyttja matsalen som sovrum. Stora fönsterpartier med trevligt ljusinsläpp.

På villans baksida finner man ett väl tilltaget uterum som ger möjlighet till trevliga stunder med familj och vänner. Utanför uterummet finns grönskande trädgård med gräsyta för barnen att leka på. På villans framsida finns uppfart med plats för parkering, ingång till garage samt trädgård och uteplats.

Här bor man med närhet till Eneby Torg som erbjuder bra närservice så som ICA nära, tobaksaffär, konditori, butiker, restauranger, apotek, gym, vårdcentral och bibliotek. Promenadavstånd till vackra grönområden, idrottsplats samt Enebybergs gård med en vacker allé, flertalet moderna lekplatser, motionsspår, Roslagsleden samt omtyckta Rösjön med flera badplatser. I området finns även väl ansedda förskolor/skolor och goda kommunikationer.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd

Kontakta mäklaren

Elin Gyltefors

Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
Mäklare Elin Gyltefors, Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
070-371 57 20

Visningstider

 • 21
  okt
  Tor 21 okt kl. 12:00–12:30
  Anmälan krävs. För att anmäla dig trycker du på "Läs mer hos mäklaren" och väljer sedan en slottid genom att trycka på "Anmäl till visning".
 • 24
  okt
  Sön 24 okt kl. 13:30–14:30
  Anmälan krävs. För att anmäla dig trycker du på "Läs mer hos mäklaren" och väljer sedan en slottid genom att trycka på "Anmäl till visning".
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.