Långbacksvägen 8

Enköping, Enköpings kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
2 971 m²
Byggår
1932

Välkomna till detta grönskande paradis med en tomt som har ogenerat läge längst in i området med åkermark och skog åt två väderstreck. På fastigheten finns diverse växtlighet så som björkar, tallar, samt syrenbuskar. På fastigheten finner du även en damm med litet vattenfall. I skogarna finns det ett rikt djurliv och gott om svamp.

Om man är intresserad av självhushåll så finns det en köksträdgård med potatisland och flera pallkragar att odla i. För den som vill safta och sylta finns det äppelträd, körsbärsträd, vinbärsbuskar, krusbärsbuskar, rabarber och fläder. Om man gillar att göra vin finns det gott om vindruvor som räcker till många flaskor och kan förvaras i vinkällaren/potatiskällaren.
I snickarboden kan den händige få utrymme för olika hobbys och i växthuset odlas det för fullt. Ovanför snickarboden finns ett loft med plats för tre sängar och ett mysigt litet rum för samkväm. När man vill svalka sig tar man en dusch på det stora soldäcket.

I mitten av det gemensamma område finns en lekplats där barnfamiljer träffas och ibland blir det gemensam grillning för dem som vill. Vid sidan av tomten finns en trädkoja som barnen kan leka i och bara ca 1 km bort ligger Svinnegarnsviken med möjlighet till båtplats! Allt detta endast 7 minuters bilväg från Enköping. Varmt välkommen till Långbacksvägen 8!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Jonas Ackelman

Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Jonas Ackelman, Svensk Fastighetsförmedling Enköping
+46706999897