Nyproduktion

Vårfrukyrka-viggeby 3:8

Enköping, Enköping Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Tomtarea
2 026 m²
Nyproduktion

Välkomna till Vårfrukyrka-Viggeby 3:8 och denna nyproducerade villa som är under uppförande i ett plan med inredningsbar vind och som är utrustad med allt som hör ett toppmodernt hem till. Ytan om 133 kvadratmeter fördelar sig på fem rum och kök. Här erbjuds en sann livskvalitet för den som tröttnat på allt vad renoveringar och hemmafix heter. Här är det bara att flytta in! Huset beräknas inflyttningsklart till oktober 2021.

Fastigheten ligger i ett fint läge med en tomt om 2026 kvadratmeter. För er som gillar lugn och ro och lantligt läge men ändå närhet till grannar. Här kommer Nyckelhus uppföra tre hus med en bykänsla. Med närhet till grönområden är detta verkligen mitt i prick! Här njuter ni av skog, lugnet och härliga promenadstråk. Fastigheten ligger bara ca 10 minuters bilresa till/från Enköping.. Bussförbindelse nere vid stora vägen samt skolbussar finns härifrån. Anmäl ert intresse redan i dag och ring gärna för mer information!

Nyckelhus är kvalitetshus. Nyckelhus har arbetat inom byggbranschen i mer än 30 år. Både med stora och små projekt. På Nyckelhus finns en noggrannhet och ett kvalitetstänk i allt de gör. Allt arbete utförs av professionella hantverkare, så att du kan känna dig helt trygg i ditt hem.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Enköping