Friliggande villa i Esporles, Mallorca

Esporles, Mallorca, Spanien

1 250 000 euro
VillaVilla

Villan med en tomt på omkring 2,300 m2 ligger helt avskilt utan grannar. Det finns en veranda samt en terrass på totalt 80 m2 med utsikt över granarna. Möjligheten finns att bygga en pool.

Villan har många rustika detaljer såsom vackra trä takbjälkar. Byggytan på omkring 300 m2 är fördelad på 3 våningar med en 150 m2 stor källare. På grundvåning finns ett vardagsrum/matsal med utsikt över verandan, kök med skafferi och frukostplats, en lounge, ett sovrum som omvandlats till ett kontor samt ett badrum. På övervåningen finns de övriga 2 sovrummen, båda med klädkammare och badrum en-suite samt tillgång till en terrass. Här finns även en tvättstuga. Vidare finns det ett 50 m2 stort förråd samt en vinkällare. Huset är oerhört hemtrevligt och konstruerat med material av högsta kvalite.

Området och sevärdheter

Esporles är en kommun och liten bergsby som ligger i bergskedjan Tramuntana, på västra delen av Mallorca. Avståndet till huvudstaden Palma är omkring 15 kilometer. Byn är uppdelad i VilaVela och VilaNova, den äldre och nyare delen. Ekonomin var ursprungligen baserad på jordbruk och boskap, vilket kan ses på museet Sa Granja. Nuförtiden är ekonomin mer eller mindre beroende av turismen. Textilindustrin var också oerhört viktig, som idag finns kvar i form av fabriker och byggnader. De flesta av dem håller på att omvandlas till bostäder. Området omfattar dessutom små utvecklingar som Ses Rotgetes de Canet och Es Verger.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/639619-villa-esporles-mallorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
300 m²
Tomtarea
2 300 m² tomt
Antal rum
5 rum

Statistik

148
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 247 dagar sedan, den 23 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips