Timotejvägen 3

Essunga, Essunga kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
105 m²
Tomtarea
2 558 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
43 900 kr/år

Välkommen till Timotejvägen 3 i Essunga kyrkby som ligger strax utanför Nossebro.

Här finner ni ett mycket trevligt och rymligt bostadshus om 5 rum och kök samt källare med sovrum och gillestuga. Generösa umgängesytor och vidbyggt garage beläget på stor tomt med ostört läge. På fastigheten finns också isolerat dubbelgarage med förråd samt ytterligare uthus med mycket goda förrådsutrymmen.

Entréplanet inrymmer trivsamt äldre kök med utgång till uteplats, matsal, ett rymligt vardagsrum med braskamin och stora glaspartier ut mot det härliga vinterbonade uterummet, även här finner vi eldstad i form av en täljstenskamin som bidrar till trivsel och utgör en extra värmekälla. På detta våningsplan finns också duschrum i anslutning till entréhallen. Bostadens 3 sovrum finner vi på övre plan och här finns också badrum och goda förvaringsutrymmen i sidovindar.
Källare med gillestuga, hobbyrum, tvättstuga, pannrum, två sovrum och mycket goda förrådsutrymmen. Uppvärmning via bergvärme.

Området kring Essunga kyrkby präglas av de rogivande och vackra omgivningarna och vi finner otaliga promenad- och motionsstigar i vacker skog.

Till centralorten Nossebro är det ca 4,5 km, här finner vi ett mycket gott serviceutbud, vårdcentral och skolor. Vara med ett stort utbud av affärer och goda kommunikationer ligger inom 15 km.

Välkomna att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara

Kontakta mäklaren

Therese Häggsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
Mäklare Therese Häggsjö, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
0706-64 45 38