Nyproduktion

Gräfstavägen 74

Estuna, Norrtälje kommun Se på karta

4 295 000 kr

4 695 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
1 918 m²
Byggår
2022
Energiklass
C
Nyproduktion

Om ca 2 månader kan du flytta in i denna helt nybyggda Smålandsvilla Vimmerby fördelat på 1,5 plan med tre sovrum. Möjligheterna finns att dela av till ytterligare två sovrum. Detta hus är otroligt energisnålt och har Elitfönster SuperEnergiglas som reducerar värmeutstrålningen med 30 procent. Grunden till huset är isolergrund och väggarna är välisolerade effektväggar på 350 mm som optimerar det energisnåla inomhusklimatet. Uppvärmningen är en effektiv värmepump NIBE F730, som tar till vara på värmen istället för att ventilera bort den.

Entréplan har ett stilrent kök från Vedum med en avskärmande köksö mot det rymliga vardagsrummet. De vita svanenmärkta skåpluckorna med rostfria handtag matchar fint med de vita vitvarorna från Bosch. Vidare finns ett rymligt sovrum, ett duschrum och en groventré/tvättstuga. Övre plan har två stora sovrum (går att dela av), ett rymligt allrum samt ett duschrum. Duschrummen är helkaklade och övriga golv har 3-stavs ekparkett från Kährs. I sovrummen finns garderober från Vedum.

Bilderna i annonsen är exempelbilder från Smålandsvillan. https://www.smalandsvillan.se/vara-hus/villa-vimmerby/

För nybyggnationer är man fri från fastighetsavgift i 15 år. Många banker erbjuder även amorteringsfritt i upp till fem år när du köper nybyggnation.

Från Gräfstavägen 74 till centrala Norrtälje tar det ca 12 min med bil längs härliga vägar med mycket natur och vatten. Ca 200 meter från tomten finns en hästgård som förstärker idyllen i området.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakt

Jennie Ulland

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jennie Ulland, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46720629910