Kommande

Stationsrundan 4

Fågelmara, Karlskrona kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 100 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
34 595 kr/år
Kommande

Välkomna till Brömsebro, en by med anor från sekelskiftet omgiven av historia och vackra naturområden.

Orten ligger mitt emellan Kalmar och Karlskrona med goda pendlingsmöjligheter med buss både norrut och söderut. På cykelavstånd finns Kristianopel som myllrar av turister sommartid, liksom andra populära besöksmål så som Blomlöfs rökeri, fredsstenen i Bröms och cafét i Brömsehus.

Området är barnvänligt med lekpark, fotbollsplan och all-aktivitetsplan i nära anslutning till bostaden. Byn har en aktiv samhällsförening som anordnar gemensamma aktiviteter så som t. ex grill- och trubadurkvällar, gemensam matlagning, fritidskvällar och tipspromenader.

Bostadshuset har genomgått omfattande renoveringar de senaste tio åren. Panel, tak och alla fönster förutom dem i källaren är bytta i bostadshuset. I samband med panelbytet är väggarna tilläggsisolerade. All el är bytt, säkringar i form av automatsäkringar och jordfelsbrytare. Detsamma gäller garaget som också har 3-fas. Större delen av vatten- och avloppsrören är bytta. Köket renoverades 2017, badrum 2010, samtliga ytskickt i huset är gjorda 2015-2018 och tvättmaskin samt torktumlare byttes 2020. Huset är renoverat i gammal stil med tidstypiska detaljer så som exempelvis breda listverk och gammaldags utförande på eluttag. Nedre plan bjuder på stora umgängesytor och en takhöjd på närmare 3 meter vilket ger en härlig rymd tillsammans med de stora fönstren.

Bostaden värms upp av en vedpanna med tillhörande ackumulatortankar, men det finns också en kakelugn och kamin som är godkända att elda i.

Kommunalt avlopp och eget vatten. Fiber installerat. Isolerat garage. Förskola och skola F-6 i Fågelmara och därefter Jämjö Kunskapscentrum 7-9. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Karlskrona

Kontakta mäklaren

Johan Styrsvik

HusmanHagberg Karlskrona
Mäklare Johan Styrsvik, HusmanHagberg Karlskrona
073-077 27 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.