Rosenmalmsvägen 116

Fågelvikshöjden, Värmdö kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
570 m²
Byggår
1999
Driftkostnad
37 600 kr/år

Välkomna till Rosenmalmsvägen 116!

Utöver planerade visningsdagar visas huset privat på förfrågan, kontakta mäklaren så hjälper vi dig.

Här finner ni det perfekta huset för barnfamiljen som vill att livet ska vara enkelt och roligt. Fina strövområden, badplatser, golfklubb och lekparker finns på behändigt gång-/cykelavstånd från ytterdörren.

Här finner ni ett välskött hus som gränsar mot allmänning på en lugn återvändsgata. Utöver två renoverade helkaklade badrum med golvvärme, finns ett smakfullt renoverat kök med nya vitvaror samt två förråd för förvaring varav ett är isolerat med värme och arbetsbänk.

Hallen är ljus och välkomnande med bra förvaring, hela nedervåningen har ett nytt ljust enhetligt trägolv. Från köket når man altanen direkt via en helglasad altandörr vilket gör det enkelt att inta många måltider utomhus under sommar-halvåret. I det nedre badrummet finns tvättmaskin och torktumlare.

På övervåningen är det idag tre sovrum, ett badrum med rymlig dusch och handdukstork samt ett allrum. Allrummet kan enkelt göras om till ett fjärde sovrum om så önskar.

Tomten är välplanerad och rymmer allt man kan önska sig. Gräsmatta på båda sidor av huset, platsbyggd lekstuga, altan, fruktträd, blommor, odlingslåda, syrenhäck, klippa som ger skärgårdskaraktär samt allmänningen med skog precis utanför tomten vilket inbjuder till lek och skogspromenader.

På uppfarten finns plats för två bilar varav en i carport. Laddbox för elbil finns installerat. Då taket är i söderläge passar det mycket bra för solceller om så önskas.

Fågelvikshöjden är ett lugnt och trevligt område med många barnfamiljer och närhet till skog och skärgård. Bara några hus bort finns en fin lekpark där barn och föräldrar träffas. Busshållplats finns ca 150 m från dörren med direktbuss till Slussen. I anslutning till området finns en mycket uppskattad förskola/skola (F-3) och det finns flera andra förskolor/skolor i närheten på Ingarö. Härifrån har ni även gångavstånd till Ingarö Golfklubb. På nära avstånd ligger de högt uppskattade skolorna Lemshaga Akademi samt Internationella Engelska skolan. Idrottsplatsen ligger ca 2 km bort i Brunn där Ingarö IF har en verksamhet som engagerar många med fotboll, innebandy och friidrott. Där finns även en mataffär och bensinmack.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Louise Chruzander

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Louise Chruzander, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-377 84 14

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.