Tennisvägen 3

Fagerhult, Habo kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Biarea
141 m²
Tomtarea
1 230 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
29 800 kr/år

Välkommen till Tennisvägen 3 i Fagerhult!

Kan man verkligen köpa en enplansvilla med hel källare om 119 välplanerade boytor plus hel källare i Jönköping och Habotrakten för 1.995.000:-, ett kvadratmeterpris om ca 17.000:-/kvm? Ja tydligen! Dessutom bara ca en mil norr om Habo centrum med allt dess utbud.
Lägg därtill att huset har en absolut närhet till skola, förskola, mataffär, bussförbindelser, och med en kort promenad så är man nere på Vätterns härliga stränder.

Välkommen in i entréhallen med trätak och klinkergolv vid entrén. Allrummet har ekparkettgolv och härifrån är det utgång till den härliga baksidan och altanen. Köket från 2005 har matplats och ett ekparkettgolv och här är det öppet in mot vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och stort matsalsbord om så önskas. På golvet ekparkett. På detta planet samsas tre bra sovrum där det finns 2 st garderober i vardera rummen. Dusch/wc som är kakelsatt och klinkers på golvet samt större praktiskt handfat.

Väl nere i källarplanet möter den stora gillestugan upp med öppen spis för mysiga höst och vinterkvällar. Ekparkett på golv och vitmålade väggar samt träväggar. Här finns det gott om förrådsutrymmen och ett praktiskt hobbyrum för allehanda aktiveteter, utgång från detta rummet upp till garaget. Duschavdelning med klinkergolv och kakel på väggarna samt bastu. Två stycken rum ytterligare som kan användas som exempelvis gästrum. Pannrum med bergvärmeanläggningen. Tvättstuga med vitmålade väggar och klinkers på golvet. Matkällare.

Stor prunkande tomt för den trädgårdsintresserade och med fiskdamm som pricken över i:et. Bra med ytor för barnens allehanda aktiviteter.

Välkommen till en bra husaffär!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Johan Sethberg

Notar
Mäklare Johan Sethberg, Notar
0733-129111
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021