Kommande

Hanrövägen 8

Falu kommun Se på karta

7 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
167 m²
Tomtarea
553 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1920
Driftkostnad
42 350 kr/år
Kommande

Mitt i världsarvet, i den idylliska stadsdelen Gamla Herrgården, ligger detta sekelgamla hus vid en av Faluns äldsta gator. Enfamiljshus med uthyrningdel fördelat på 124 +41 kvm om 5+2 rum. Lugnt och fridfullt men med centrum inom 10 minuters promenadavstånd, nära till service och vackra promenadstråk. Bakom plank och murar finns här en grönskande trädgård, fylld av olika rum med inbjudande sittplatser i både sol och skugga. Den rymliga entrégården mot gatan har gott om plats för bil- och cykelparkering. Uthuset med slaggstensmurad jordkällare har goda förvaringsmöjligheter.

Det omsorgsfullt underhållna huset som ursprungligen innehöll tre mindre lägenheter, består nu av en större bostad på hela övervåningen och halva bottenplanet samt en separat lägenhet. På övervåningen med charmiga snedtak finns ett rymligt kök med skafferi och gott om förvaring, samt ett sovrum och vardagsrum med fin utsikt över staden med Kristine kyrka i blickfånget. Från vardagsrummet når man den isolerade glasverandan, tillbyggd år 2000. På övervåningen finns också duschrum, tvättstuga och klädkammare.

På bottenplanet finns två sovrum, duschrum och klädkammare. Den ljusa och rymliga hallen har platsbyggda garderober. På bottenplanet finns också en separat enrumslägenhet med egen ingång och avskild uteplats, som kan hyras ut, bli bostad till tonåringen eller varför inte hemmakontor?

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke
073-040 39 31 för mer information samt besiktningsprotokoll. Observera att huset kan komma att säljas innan öppen försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Mikaela Höcke

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Mikaela Höcke, Fastighetsbyrån Falun
0730403931

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas