Smedjegatan 12

Fanna, Enköping Se på karta

4 290 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
761,6 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
57 269 kr/år
Antal besök
8 795
Dagar på Hemnet
27

Välkommen till Smedjegatan 12 på Fanna med möjlighet till uthyrningsbostad. Här erbjuds en rymlig villa om 120 + 80 kvadratmeter i ett utmärkt läge. Villan har genomgått flera stora renoveringar som byte av fönster, fasad med tilläggsisolering, yttertak, dränering, badrum med mera. En plan och trivsam tomt i skyddat läge för lugna stunder med förrådsbod och uteplats med möjlighet till pergola. På framsidan finns garage på gjuten platta. Två sovrum på övre plan, ett i entréplan och i källaren ett stort rum för ungdomarna eller om du vill ha ett kontor på hemmaplan. Källarplanet har egen ingång.

Området Fanna har det mesta man kan önska sig. Här bor familjer i alla åldrar och området varierar med villor och bostadsrätter. Närheten till skola och förskola ser många som ett stort plus. Ett par hundra meter bort ligger Fannahandlaren som är en enklare livsmedelsaffär och cykelavstånd till stationen på ca 10 minuter. I övrigt finns grönområden och golfbana för fina promenader i omgivningen.

____________________________________________________
Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen eller hör av dig om du har önskemål om eller behov av alternativa visningsmöjligheter.
____________________________________________________

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Enköping