Hasseluddsvägen 3

Färingsö Karlskär, Ekerö Se på karta

5 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
147 m²
Tomtarea
2 936 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
38 451 kr/år

Varmt välkommen till en mycket tilltalande fastighet med attraktivt läge och sjöglimt mot Mälaren. Här finns ett stort tilltalande enplanshus, ett charmigt äldre hus och en ljuvlig lekstuga. Fantastisk trädgårdstomt med stora gräsmatteytor inbäddade bland fruktträd och lummig grönska.
Bostadshuset har en väldisponerad planlösning. Interiören är ljus och modern med stora rymliga sällskapsytor, högt i tak med öppet upp till nock och med en vackert designad eldstad centralt belägen i huset och med nordisk design. Ett väl tilltaget kök med stor matplats som inbjuder till fest för många. Från både vardagsrum och kök tar man sig ut till den stora terassen som badar i sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Fyra bra sovrum belägna i husets två flyglar. Ett badrum med dusch och ett med både hörnbadkar och dusch. Bra groventré och tvättstuga. Genomgående smakfulla materialval.
Den andra fastigheten på tomten har ett stort ljust rum med fantastiskt ljus, ett litet sovrum, matsal och kök. Här finns grunden till ett generationsboende eller varför inte en ateljé där dina drömmar kan bli verklighet.
Fastigheten har del i en intilliggande parkdel med bl.a. fotbollsplan. Sjönära läge i lantlig idyll med rofyllda och omtyckta omgivningar. Nära buss och mataffär.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö