Modern och exklusiv villa Finestrat

Finestrat, Costa Blanca, Spanien

540 000 euro
VillaVilla

Moderna och exklusiva villor med panoramautsikt i Finestrat som ligger nära storstaden Benidorm. Njut av en fantastisk utsikt både mot berg och över den majestätiska bukten som kännetecknar denna del av Costa Blanca. Denna nyproduktion har tagit fasta på hög kvalité och exklusivitet för att möta skräddarsydda personliga val från kunder med höga krav på boendet. Villorna baseras på moderna, ljusa och stilfulla materialval i harmoni med omgivande natur.

Bostäderna består av privata tomter från 474 till 624 m2 där man kan välja på antingen villa med 3 sovrum som har avskilt kök på nedre plan eller villa med 4 sovrum med öppen kökslösning mot vardagsrummet. Villorna har komplett kök, 4 till 5 badrum, egen pool 4 x 9 m samt privat trädgård. Samtliga villor har stor takterrass på ca 70 m2 och både nedre terrass mot poolen samt terrasser på övre plan med utgång från sovrummen (individuella val kan göras antingen med eller utan pergola). Dessa villor har priser från 540 000 EUR beroende på val av utrustning och tomt.

Bostadsområdet ligger bara 3200 m från strandviken Cala de Finestrat och 5200 m från staden Benidorm. Idealiskt läge för den som söker lugn och ro, vacker utsikt över bergen och havet samtidigt som man har nära till köpcentrum, matbutiker och det stora serviceutbudet som erbjuds i en storstad som Benidorm. Finestrat är beläget 40 min från Alicante flygplats El Altet. Den spanska storstaden Valencia ligger 90 min norrut och staden Alicante 35 min söderut med bil.

Benidorm och Finestrat

På norra Costa Blanca ca 45 km norr om Alicante finner du Benidorm - en pulserande storstad som tack vare sina fantastiska stränder, breda utbud av restauranger och nöjesaktiviteter utgör ett av Costa Blancas främsta besöksmål. Den gamla stadskärnan är belägen på en hög udde och står i stark kontrast till de breda avenyerna med moderna byggnader, affärer och uteserveringar som sträcker sig längs den fem kilometer långa kustremsan. Trevliga dagsutflykter och sevärdheter kan till exempel vara nöjesparkerna Terramitica och Terranatura eller varför inte ta en promenad utmed Bendidorms strand till den underbara utsiktsplatsen Balcón del Mediterráneo. Närhet finns till ett flertal av Costa Blancas vackraste platser såsom Villajoyosa, Altea, Calpe och Moraira. I bergen runt om Finestrat finns även flertalet fina vandringsleder och cykelvägar som är väl värda att upptäcka.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
150 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
523 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2016

Svenska Mäklargruppen Spanien

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

218
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 459 dagar sedan, den 18 november 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips