Husarvägen 7

Finspång Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
169 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
35 500 kr/år
Antal besök
8 677
Dagar på Hemnet
15

Välkommen till ett välplanerat och yt-effektivt radhus i Viggestorp. Här bor ni i början i Viggestorp på en friköpt fastighet men tack vare att radhuset om 6 st hushåll har en samfällighet så hålls driftkostnaderna nere. För 2000 kr per månad får ni värme genom den bergvärme anläggning som samfälligheten låtit installera. I avgiften ingår även alla vatten och avloppskostnader samt renhållnings avgifter. Även elen för den gemensamma garagelängan ingår. Fiber finns indraget i huset.

Direkt efter hallen kommer ni in i ett matrum med plats för större köksbord, till höger finns ett kök med gott om arbetsyta. Här på övervåningen finns även två väl tilltagna sovrum med varsin garderobsvägg. Duschrummet är även det placerat på övervåningen. En trappa ned finner ni ett stort vardagsrum med altandörren ut till altanen som delvis är under tak samt den lilla gräsmattan som tillhör radhuset. Här finns ytterligare ett sovrum, detta sovrum har en angränsande klädkammare med gott om förvaring. Tvättstuga/förråd finns även här på nedre plan. Garage finns i garagelänga vid sidan av radhuset. Garaget har nyare garageportar med bekväm fjärrstyrning om man vill köra in bilen där.

Viggestorp är ett naturskönt område i Finspång med skog och natur nära. Här finns motionsspår och gamla banvallen om man vill ge sig ut i naturen. Här finns bara några minuters promenad från bostaden Viggestorpsskolan med förskoleklasser upp till årskurs 6.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Norrköping