Storgatan 69B

Fiskarstan, Hudiksvalls kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
193 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
58 000 kr/år

I den vackra och charmigt klassiska stadsdelen Fiskarstan kan vi nu erbjuda en bostad i ett plan med innergård och fem rum ett stenkast från hamnpromenaden. Här bor du i ett timmerhus med anor från 1800-talet som byggts om och till under årens lopp. Huset är passande som familjevilla, bostad med uthyrningsmöjligheter eller som två lägenheter.

Planlösningen inrymmer totalt fem rum och kök med flera entréer från innergården, två duschrum och köksavdelning i allrummet. Här finns stor flexibilitet i utnyttjandet av planfördelningen genom att exempelvis behålla eller ta upp dörrpassagen mellan allrummet och matsalen som idag utgör avgränsningen för lägenhet 1001 och lägenhet 1002. Bostaden erbjuder inslag som parkettgolv, fungerande eldstad samt verandadäck med solskyddande markis på innergården som delas med granne.

Flera stora renoveringar har skett under de senaste fyra åren såsom nytt tak, två nya duschrum, renovering av ledningssystem för el och vatten, fiberindragning och installation av kök i allrummet.

En spännande bostad med närhet till hav och stans centrum.
Välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Hudiksvall

Kontakta mäklaren

Johan Söderlund

Mäklarhuset Hudiksvall
Mäklare Johan Söderlund, Mäklarhuset Hudiksvall
072-0502964
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas