Kommande

Tobakslyckevägen 16

Fjälkinge, Kristianstads kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
173 m²
Tomtarea
1 215 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
35 861 kr/år
Kommande

På klassiska och omtyckta Tobakslyckevägen ligger denna trivsamma och välplanerade 1,5-plansvilla. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område på bekvämt avstånd till natursköna områden. Lättskött och delvis insynsskyddad trädgårdstomt, härliga uteplatser, generös uppfart, lekvänlig gräsmatta samt vidbyggd carport. Invändigt väntar en flexibel planlösning med stora sociala ytor, generöst renoverat kök, vardagsrum i vinkel, renoverat badrum och toalett med dusch. Möjlighet till många sovrum! Det går att ansluta sig till fibernätet. Detta är ett hus ni inte vill missa!

Nära ligger Fjälkinge backe, ett naturreservat med stora natur- och rekreationsområden samt både Oppmannasjön och Ivösjöns ljuvliga badplatser. Bäckaskog Slott är även det ett populärt turistmål med fantastiska övernattningsmöjligheter, mat, evenemang och vandringsleder. Endast en kort promenad bort från bostaden ligger Fjälkinge skola med F-9 samt förskola. Och inte att förglömma, i byn finns en livsmedelsbutik med generösa öppettider, frisör och tandläkare! Sammanfattningsvis, en fantastiskt välhållen villa, på bra läge, endast en mil utanför Kristianstad C. På utmärkt pendlingsläge med snabb påfart till E22:an samt med bra buss- och tågförbindelser. Till buss och tåg är gångavståndet endast två minuter och Kristianstad nås därefter på sju minuter med tåg. Villan ligger dessutom intill både lekplats och fotbollsplan.
Självklart är villan försbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring, Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl. Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Kontakta mäklaren

Charlotte Platoff

Svenska Mäklarhuset Kristianstad
Mäklare Charlotte Platoff, Svenska Mäklarhuset Kristianstad
0708-384196

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.