Fjugesta letstig 24

Fjugesta, Lekeberg Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
148 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
1 579 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1934
Driftkostnad
50 277 kr/år
Antal besök
3 574
Dagar på Hemnet
16

Vid inledningen av det förra seklet, omkring 1934, uppfördes detta magnifika gula huset beläget i Fjugestas gemytliga villakvarter. Den insynsskyddade, lummiga tomten om 1579 kvm bjuder på bl.a. en gräsmatta för lek, fruktträd och en asfalterad uppfart med plats för 2 bilar samt garage.

De fem rummen samt kök är fördelade på två plan och uppgår totalt till 148 kvm, här finns mängder av underbara originaldetaljer bevarade. Bl.a. högt i tak, spröjsade fönster, fotlister, spegeldörrar, trägolv m.m. Två badrum fördelade på vader plan. Samt ett rogivande och vackert uterum. Dessutom finns en inredd källare om ca 92 kvm med bland annat ett sovrum, stor tvättstuga och gästtoalett.

Förskola och skola F-9 i det absoluta närområdet och ca 20 m till Ica. Ett stenkast bort ligger Coop, systembolaget, bank, gym och restaurang. Inom kort kommer även en paddelbana finnas tillgängligt i närområdet. Ett par hundra meter till närmaste busshållplats med linjer till centrala Örebro. Dessutom ett bra pendlarläge med bil tack vare bra access till E18. Huset kommer vara besiktigat till visningen och säljaren kommer att teckna en s k dolda fel-försäkring.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Örebro

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.