Kommande

Ängsvägen 10

Flen, Flens kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
109 m²
Biarea
51 m²
Tomtarea
1 088 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
36 164 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till denna sutterängvilla, idealiskt placerad på en trevlig solbelyst hörntomt. Tomtens höga läge ger dig inte bara en fantastisk panoramavy över omgivningen, utan skapar även en känsla av fridfull ensamhet och integritet. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten och låta dig inspireras av naturens skönhet. Redan vid första anblick får man en känsla av hemtrevnad och omsorgsfullhet. Den underhållsfria tegelfasaden ger inte bara en elegant och stilren look, utan garanterar också lågt underhåll och lång livslängd.

Vid entréplanet möts du av en praktisk hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Här finner du även ett stilrent helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga, vilket gör vardagen både bekväm och funktionell. Intill tvättstugan finns pannrummet, där en bergvärmepump är installerad. Denna pump erbjuder inte bara effektiv uppvärmning, utan är även kopplad för frikyla under varmare dagar. Ett förråd, kontor alternativt sovrum och ett gästrum kompletterar detta plan, vilket ger flexibilitet och utrymme även för besökande.

En trappa upp möts du av en öppen och ljus planlösning som förenar köket och vardagsrummet. Den öppna spisen med insats, centralt placerad i rummet, skapar en varm och inbjudande atmosfär. Genom köket når du det inglasade uterummet i sydvästläge där du kan njuta av solen och den vackra utsikten över trädgården. Det är verkligen en underbar förlängning av ditt boende och ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet även när det är svalt eller regnigt. Dessutom har uterummet en luft-/luftvärmepump monterad på väggen för att säkerställa en behaglig temperatur året runt.

Det övre planet erbjuder ytterligare komfort och utrymme. Här finner du ett mysigt TV-rum alternativt sovrum, perfekt för avkoppling och underhållning. Ett sovrum, samt ännu ett stilrent helkaklat duschrum, kompletterar detta plan och erbjuder gott om utrymme för familj och gäster att trivas i.

För att ytterligare reducera driftskostnaderna har solceller installerats för två år sedan. Denna miljövänliga lösning bidrar till en hållbar och ekonomiskt fördelaktig boendemiljö. Till huset hör även ett generöst garage med plats för en husbil, vilket underlättar för den aktiva familjen. Dessutom finns en vacker trädgård, en sann oas för dig som älskar att njuta av naturen och koppla av i en lummig och blomstrande miljö. Med flera fantastiska uteplatser erbjuder denna trädgård en verklig paus från vardagens stress och ger dig en möjlighet att återfå energi och ro.

Denna sutterängvilla erbjuder en harmonisk atmosfär, där omsorg om detaljer och praktiska lösningar förenas på bästa sätt. Med sin underhållsfria fasad och genomtänkta planlösning är detta verkligen ett hem att trivas och skapa minnen i.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Ulrika Lindfors

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Ulrika Lindfors, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0737141409

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.