Flinshult 11

Flinshult, Oskarshamns kommun Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
199 m²
Tomtarea
3 184 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1920
Driftkostnad
56 729 kr/år

Här förtrollas man dagligen av den natursköna miljön med fantastiskt vackra omgivningar mitt bland småländsk skog, ängsmark, hästhagar och sjöar. Lantidyllen är påtaglig när man kör genom byn och svänger in på den grusade vägen som leder upp till den drygt 3 000 kvm stora fastigheten. När man kliver ur bilen möts man av den parkliknande trädgården och här härskar lugnet.
Välkomna till Flinshult 11!

Den stenlagda gången leder till det härliga poolområdet som gör detta hem fulländat. Poolområdet är perfekt placerat med gott om soltimmar och bjuder in till trivsamma stunder med med familj och vänner. Vill man bjuda sina gäster på mat så tillagas den med fördel på grillen eller i pizzaugnen som finns här. När kylan kryper på kan man flytta vidare in i poolhuset och fortsätta kvällen där. Poolhuset är otroligt vackert med sin vitmålade träpanel och generösa takhöjd. Här får man plats med både loungegrupp och matbord. Poolområdet erbjuder även ett njutningsfullt spabad "Viskan Lindö", utedusch med separat varmvattenberedare och en fin pergola.

En omfattande renovering och ombyggnad av bostadshuset utfördes 1999 då nästintill allt i bostaden byttes ut. Tidigare hade byggnaden tjänat som missionshus. Det som skapades blev ett magnifikt hem med vackert spröjsade fönster, enkupiga takpannor, rödmålad fasad med vita knutar och en grönskande trädgårdstomt som på framsidan av huset erbjuder rejäla gräsytor som inbjuder till barnlek. Här har man också ett alldeles eget hundraårigt sockerdricksträd! Renoveringarna har löpande fortsatt under åren och bostaden håller en hög standard.

De generösa umgängesytorna i kök, vardagsrum och glasveranda gör sig ypperligt för samvaro. Köket är fullutrustat och den matintresserade kan verkligen leva sin dröm. Det finns även plats för ett större matbord intill köket. Både från köket och glasverandan finns dubbeldörrar som leder ut till trädgården respektive poolområdet. Trappan till övervåningen leder upp till den möblerbara hallen och tre av husets fyra sovrum. Föräldrasovrummet är magiskt och ligger avskilt från de andra. Här passerar man först en walk-in-closet för att sedan komma till sängplatsen där man upplever en härlig rymd och ett fantastiskt ljusflöde. I våningen finns även ett av husets två badrum. Ett helkaklat badrum som mer liknar ett SPA som kan ge gott om avkopplande stunder i vardagen med dusch, badkar och bastu.

På fastigheten finns fler byggnader såsom garaget som är ombyggd för verksamhet och verkstad, förrådsbyggnader och hönshus med tillhörande utegård. Bakom poolområdet kommer man till en rofylld plats av trädgården där en porlande bäck som mynnar ut i en damm där kojkarpar simmar runt har skapats.

Hur många adjektiv man än använder för att beskriva detta fantastiska hem, så måste det verkligen upplevas på plats för att få rätta känslan. Intrycken är överväldigande och överraskar.
Välkomna att boka er plats för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas