Parkgatan 22

Floby, Falköpings kommun Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 067 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
39 560 kr/år

På lugn gata med trevligt läge och naturen intill ligger denna 1-plansvilla med källare.

Entréplan erbjuder rymlig hall, fyra sovrum varav ett lite mindre, kök och matplats. Vidare finns vardagsrummet med utgång till baksida trädgård, ett badrum och en gästtoalett. Källaren inrymmer verkstadsutrymme, hobbyrum, tvättstuga, pannrum, förrådsutrymmen, matkällare och ett våtutrymme med dusch, bastu och toalett. Från källaren nås även garaget med plats för en bil.

Baksida trädgård är väldigt trivsam då den är insynsskyddad och ligger i ett L mot skogen, Hasselbackarna och fina motionsspår. Husets lilla oas med möjlighet till bygge av trädäck och altan där du kan ha trädgårdsmöbler och njuta av grill och härliga sommarkvällar!

Floby samhälle ligger ca 18 km väster om Falköping. Floby har ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär, pizzeria, förskola, skola, folktandvård, rehab, motionsspår, sporthall, utomhusbad och en bensinstation.

Parkgatan 22 ligger ca 1 km från järnvägsstationen med goda förbindelser till både Falköping, Stockholm och Göteborg. Här finns även busstation med lokalbuss att tillgå.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping

Kontakta mäklaren

Jennie Håkansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
Mäklare Jennie Håkansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
0708-67 55 43